Daily Zohar # 938 – This could be your last life time.
Tr: ENG => SVN

Zoharjev dnevnik št. 938 : To bi lahko bilo tvoje zadnje življensko obdobje

Tikkun 70 – 43

Kadar ni moč zaznati nobenih potez na čelu osebe potem to pomeni, da duhovna povezava osebe na višje ravni ni zaznavna ali pa sploh ne obstaja. Takšna osebja prihaja na ta svet s poslanstvom, da mora trdneje delati za vzpostavitev duhovne povezave in pritegnitev luči v svoje življenje.

To prav tako pomeni, da ni procesa Popravka ( Tikkun ), ki nepsoredno pripada osebi v tem življenju. Vsako dejanje osebe je nagrajeno v tem svetu. Najsibo pozitivno ali negativno. Lahko, da je to tudi prvo življensko obdobje takšne osebe.

Čelne poteze naml lahko povedo tudi o zadnjih treh življenskih inkarnacijah duše.

Če obstajajo poteze na očesnih obrvih in nobene poteze ni zaznati na čelu, bi to lahko pomenilo zadnjo inkarnacijo osebe v tej liniji popravka ( družinska linija ). Duša te osebe je morda na njenem zadnjem Popravku ( Tikkun ) ali pa mora preklopiti poti.

Takšna osebe bi morala biti karseda pozorna na svoj Popravek ( Tikkun ) in nikoli izpustiti priložnost za popravek. Pa najsibo zaradi svojega zadnjega življenja ali zaradi preklopa na drgue poti, ker želi začeti na višji ravni.

Ker se bližamo KONČNEMU ODREŠENJU, bi zgornje zadnje priporočilo veljalo za vse na. Namreč ne želimo se najti v okoliščinah v katerih se ne bi mogli POPRAVITI. Ko je proces popravka končan ( TIKKUN) , je naša duša prepuščena nižjemu stanju.